Business is booming.

Маніпуляція інформацією про життя військовополонених — воєнний злочин без строку давності: військовий експерт Роман Світан (ВІДЕО)

6 324

Полковник ЗСУ у запасі та військовий експерт Роман Світан в ефірі 24 каналу прокоментував спроби росіян маніпулювати темою українських військовополонених, які нібито були в літаку Іл-76, який з невстановлених причин впав у Білгородській області. Зокрема, він відреагував і на відповідні заяви російського диктатора путіна.

Навіть просто маніпуляція інформацією про життя чи долю наших військовополонених – це вже є тяжкий воєнний злочин. Тому якщо в цій ситуації вони маніпулюють – вони вже є воєнні злочинці і чудово це розуміють. Через це йде спроба якось вийти з цієї теми (збиття Іл-76 – ред.).

А якщо вони, не дай Бог, дійсно вчинили такий злочин, не дай Бог дійсно завантажили наших хлопців в цей літак і відправили в зону бойових дій під перехресний вогонь, фактично вбивши їх – то ще один надсерйозний воєнний злочин, який, як і всі воєнні злочини, не має строку давності.

- Advertisement -

Comments
Loading...