Business is booming.

Канадський інвестор українського походження записав відеозвернення до Зеленського через вкрадене в нього підприємство

883

Майкл Юркович, підприємець українського походження з Канади та інвестор записав відеозвернення до Президента України Володимира Зеленського. Причиною цього кроку стало те, що вже понад рік роботу одного з підприємств в Україні, в яку він вклав близько 70 мільйонів доларів, заблоковано через бажання Ігоря Коломойського забрати його за безцінь.

Міжнародна підтримка України західним світом є важливою умовою для нашої перемоги. Інвестиції з Канади, США чи Європи в українську енергетику це вклад в національну безпеку.

Моя кампанія інвестувала в Україну 70 мільйонів доларів. Це найбільша канадська інвестиція. Особисто я і моя родина виступили гарантами перед західним бізнесом і урядами, що Україна не фейл стейт, що Україні можна довіряти.

Однак, у 2020 році моя сонячна електростанція в Нікополі стала об’єктом рейдерськрго захоплення з боку олігархів. Коломойський та компанія вкотре поставили себе понад законом і свавільно відключити нас від енергомереж. Мета цього акту – купівля за копійки важливого активу.

– говорить він.

- Advertisement -

Читайте також: “Ми втрачаємо Нікополь?!”: з’явилися нові факти щодо деградації колись потужного промислового центру.

Пане Зеленський, ви дуже активно просуваєте імідж України як потенційного члена ЄС ТА НАТО. я сьогодні звертаюсь до вас з закликом не тільки говорити а й діяти. Як гарант Конституції ви маєте багато можливостей довести, що інвест няня від Зеленського це не Коломойський а уряд, який керується законом.

Чекаю від вас дій по відновлення справедливості і з моїм бізнесом, і в захисті підприємництва від негативного впливу олігархів та корумпованих суддів.

Це справа національної безпеки. Особливо під час війни та й ще напередодні вашої зустрічі з Президентом Байденом.

Я ж не покину боротьби за чесне ім’я України і буду з українцям у ці складні часи.

Нагадаємо, Хід Коломойським. Чому може зірватися візит Зеленського у США

 <div class=

- Advertisement -

Comments
Loading...