Business is booming.

Суддю Печерського суду Віталія Писанця знайшли мертвим: подробиці.

506

Як повідомляє низка ЗМІ і джерела в поліції, у селі Погреби Київської області знайшли мертвим суддю Печерського районного суду міста Києва Віталія ПисанцяЗараз на місці працює слідчо-оперативна група, проте вже відомі деякі подробиці.

Так, 11.09.2021 о 23 год. 00 хв. на телефон служби 102 Броварського РУП ГУНП в Київській області надійшло повідомлення про те, що в селі Погреби Броварського району Київської області було виявлено тіло судді Писанця Віталія Анатолійовича без ознак свідомості.

Встановлено , що він разом з слідчим Солом’янського РУП ГУНП в м. Києві Євгеном Хоменком та власником будинку, адвокатом Петром Онопенком відпочивали, вживаючи алкогольні напої. У ході розпиття спиртних напоїв між Хоменком та Писанцем виник раптовий конфлікт. Також встановлено, що згодом, після вказаного конфлікту Писанець В.А. перечепився через вазу та впав на підлогу. У подальшому Хоменко та Онопенко намагалися надавати йому допомогу, однак, зафіксувавши смерть, викликали швидку допомогу. Тіло виявлено у положенні на животі, видимі сліди бурого кольору на обличчі в області носа та на футболці.

- Advertisement -

Як писав “Поштар”, цей суддя відомий тим, що виносив рішення у справі про вбивство Павла Шеремета, через які продовжували жорсткі запобіжні заходи підозрюваним (тримання під вартою), які після були пом’якшені іншими суддями. Також він виносив низку суперечливих рішень в часи президентства Петра Порошенка, за що отримав характеристику як “ручний суддя Порошенка”.

Також його в його біографії був момент, який, ймовірно, і став причиною сьогоднішньої трагедії: в 2012 році Писанця було доставлено в лікарні Свердловська з переломом черепа й сильним крововиливом через побиття невідомими. Він досить довго боровся за відновлення здоров’я і після виписки з лікарні, за словами очевидці, сильно змінився.

Більше про біографію судді читайте в нашому матеріалі: Суддя у справі Шеремета Віталій Писанець: що відомо

Вас також може зацікавити: Ігор Коломойський хоче перенести справу TIU Canada в ручний суд

- Advertisement -

Comments
Loading...