Business is booming.

УНСО вимагає відсторонення всіх учасників стамбульських «договорняків» від переговорного процесу та проведення розслідування по цим особам на предмет державної зради

378

УНСО оприлюднило заяву щодо підсумків переговорів у Стамбулі 29 березня між російською та українською делегаціями за посередництва Туреччини. В заяві наголошується, що “українське суспільство шоковане результатами переговорів у Стамбулі” і що озвучені пропозиції виглядають повною капітуляцією через понад місяць героїчної боротьби українських Збройних Сил та в цілому української нації проти російських загарбників.

Звертаємось до Президента України:
Шановний Верховний Головнокомандуваче!
Українська нація мобілізована! Капітуляцію вона категорично відкидає! Не за для того ми поклали тисячі наших воїнів, не за для того героїчно обороняються наші міста на Півночі, Сході, Півдні країни. Не за для того наші співвітчизники без зброї чинять опір окупантам. Вся Україна в єдиному пориві вступила в запеклу боротьбу з московською ордою до нашої ПЕРЕМОГИ!
​Вимагаємо:
1. Негайного відсторонення всіх учасників стамбульських «договорняків» від переговорного процесу та проведення розслідування по цим особам на предмет державної зради.
2. Негайного арешту агентів кремля, котрі перебувають у вищих ешелонах державної влади. Українським спецслужбам, як і українському суспільству, їх імена чітко відомі.

– йдеться в заяві.

Нагадуємо, підсумки перемовин ми аналізували в статті “Чи є результати перемовин в Стамбулі ударом в спину ЗСУ? Аналіз та прогнози”

- Advertisement -

Comments
Loading...