Business is booming.

На київських мостах вивісили банери з вимогою застосувати санкції до олігарха Ігоря Коломойського (ФОТО)

1 630

Сьогодні зранку в Києві над найбільшими автомагістралями було вивішено банери з вимогою застосувати санкції щодо українського олігарха Ігоря Коломойського. На банерах також було зображено портрет Президента України Володимира Зеленського, що, напевно, означає, що заклик активістів спрямований саме до нього.

Вас може зацікавити: Нікопольська сонячна електростанція не працює через блокаду з боку підприємства Коломойського

- Advertisement -

Запровадження санкцій проти Коломойського стане проявом справжньої деолігархізації. Адже зараз слова Зеленського про боротьбу з олігархами – це просто слова. Натомість, Бєня продовжує нарощувати свій вплив. Ми не просто хочемо зупинити його наступ, а й маємо чітку вимогу, яка дозволить це зробити. То ж на засіданні РНБО влада має шанс її виконати.

йдеться в дописі Руху опору капітуляції.

Також повідомляється, що в неділю, 10 жовтня, відбудеться автопробіг до резиденції в Конча-Заспі, де мешкає Президент України, з вимогою припинити узурпацію влади, саботаж розслідування справи “Вагнергейту” та сказати правду суспільстві щодо офшорних схем, викритих під час розслідування Pandora Papers.

Ще по темі: Перстень влади ОАСК: “орки” Ігоря Коломойського пішли в атаку на ДержЕнергонагляд України

Нехай влада не думає, що ми просто “схаваємо” все, що вона просуває. За все буде відповідальність – ми з вами про це подбаємо. Беріть машину, друзів та долучайтеся до автомаршу – відвідаємо президента. Якщо не маєте власного авто, приходьте – транспорт знайдемо. Запрошуємо всі патріотичні сили та організації долучитися до акції.

– йдеться в описі події.

Збір оголошено 10 жовтня о 17:00 на парковці ТРЦ Магеллан(ст. метро Теремки, пр. Академіка Глушкова, 13Б)
https://goo.gl/maps/PU49kCe7vhmBcY1WAо

Подія в фейсбук: https://www.facebook.com/events/908002270134314

Вас може зацікавити: 13 жовтня відбудеться всеукраїнська акція «Російська мова — збиткова!»

Читайте також: Арахамія має відповісти за приниження українців: ДБР перевірить його заяву про “корупцію в ДНК українців”

- Advertisement -

Comments
Loading...